Tästä se alkaa… Vai jo paljon aiemmin?

img-20160929-wa0000

Tämän kuvan lähetin puolisolleni vain kuusi päivää sitten. Tästäkö alkoi meidän matkamme isäksi ja äidiksi? Luulen, että se alkoi jo kauan sitten, kummankin kasvaessa aikuisiksi. Päätös siitä, että haluamme saada lapsia yhdessä, tehtiin noin vuosi sitten matkalla Turusta ystävien häistä Helsinkiin ja siitä kumpikin kotehimme. Ja viime helmikuusta asti olemme toivoneet, uskoneet ja pettyneet vuorotellen, kun odotimme tuon yllä kuvatun testin plussamerkintää.

Viime torstaina tein testin työpaikan vessassa. Olin valvonut yöllä miettien, pitäisikö vielä odottaa vai voisinko tehdä jo testin, vaikka kuukautiset eivät olleet kovin paljon myöhässä. Lopulta tajusin, etten saa rauhaa jollen testaa: en voisi keskittyä mihinkään, jote parempi testata. Negatiivinenkin tulos olisi kuitenkin tulos.

Ja siellä minä sitten olin, nojasin kaakeliseinää vasten ja koetin hengittää syvään, kun plussa, joskin heikko, piirtyi välittömästi testiin.

Puoliso tuli kotiin samana iltana, ja yhdessä juttelimme ja vielä yölläkin valvoimme puhumassa siitä kaikesta, mitä tämä tarkoittaa. Ja siitä, miten äärettömän onnellisia olemme, vaikka onnemme onkin vielä hauras ja herkästi särkyvä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s